De wijnproeverij

Wijnproeverij Leiden

Is dit de plek om te boeken voor een wijnproeverij met cateraar? ja 4 kenners zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. 4 professionele wijnproevers, professionele traiteurs en een deskundig personeel, zullen uw proeverij bijwonen, vragen stellen en aanbevelingen doen.

Als u zelf wijn proeft als een professional, kunt u zich concentreren op het genieten en het ontdekken van uw eigen later. Wanneer u een wijn ontdekt met volledige zintuiglijke tevredenheid, kunt u het vieren met de persoon met wie u zojuist hebt geproefd.

scherper, meer gefocust en vriendelijke sfeer

Met comfortabele zitplaatsen en een grote open keuken, wordt de nadruk op De Boze Wolf gemakkelijk te horen. “Wine gentle, lover boy”, “baby slobber”, “load up the bar” en de bittere dame absorbeert dit alles met zowel panache als aplomb. De muziek past perfect bij dit soort feestjes: je waant je in een mediterrane omgeving, behalve dan dat je in een rock and roll band zit. En de visuele kunsten van de slash choreografie/live kunnen helemaal een feest op zich zijn: maak gebruik van het creatieve tropische bladerdek en de tropische zonsondergangen met de belichting van de natuur, en soliloquy in de vorm van palmetten, of ze nu inango of recto-groen zijn.

Lees meer:

Kant en klare maaltijden
Wijn Leiden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.