Hoe eet je een sandwich?

Broodje Zundert

Wanneer u naar Duitsland reist, moet u er altijd naar streven gezond te eten. De Duitsers zijn zeer kieskeurig met de bereiding van voedsel. Zij genieten van hun eten. Het eten van een boterham is een ontspannen maaltijd en wordt alleen gegeten als u alleen bent.

En hier komt de uitdaging. Welk broodje ga je eerst eten? Het lange traditionele ontbijt of de nieuwere fastfood restaurants? Voor de Duitsers is de keuze gemakkelijk. Zij eten elk broodje. Maar welke is de betere? De gram of het fastfood bedrijf speelt een zeer belangrijke rol in deze beslissing.

In het verleden hebben mensen hun eigen kijk op sandwiches. In die zin hebben ze een categorie gevormd die “sandwich” heet. Ze verschillen van andere sandwiches dat je iets kunt eten tussen twee stukken brood. De traditionele soort sandwiches zijn dusBetween Two Sandwich’s, of in de volksmond zaksandwiches genoemd. Dit is een sandwich die een vulling bevat, meestal vlees, met een vulmiddel. De typische vulling is kaas.

Dit is een ietwat serieuze aangelegenheid. De vulling moet stevig zijn, maar u moet het brood niet weggooien. U moet zelfs niet aarzelen om de vulling tussen twee stukken brood te leggen. De vulling moet zorgvuldig worden gekozen, zodat het een goede vulling is.

In dit geval, laat u niet misleiden door het woord “snel”. De vulling is niet gekookt of geroosterd. Hij moet sappig zijn, maar niet te sappig, niet nat, niet zompig. Het lekkerst zijn die met aubergine, tomaten of champignons.

Voordat je het werk aanvalt, moet je zeggen: “ummm… wedden dat je zo’n soort lunch niet kan eten Lunch Piece?” Niemand wil een boterham met klef brood eten en zelfs de kinderen willen geen boterham met klef brood eten.

Nu, als je het werk aanvalt, kan niemand zeggen: “Wat jammer, het brood is zo klef dat je zelfs met twee stukken brood tussen twee stukken vlees niet kunt eten, zoals die Tweesterrenbroodjes.”

Iedereen wil een stevige, vullende lunch eten. verrijkt met eieren of gebakken groenten of misschien een beetje fruit zoals ananas, niemand wil aankomen. Gewicht is niet iets waar je mee thuis wilt komen omdat het veel moeilijker te controleren is.

Wees voorzichtig bij het kiezen van het juiste brood. Er zijn vele soorten brood. Maar uit de titel kunnen twee conclusies worden getrokken: wit brood en bruin brood.

Het witte stuk brood is net als het bruine, maar het is een beetje dikker. Het brood werd in driehoekjes gesneden en vervolgens beladen met de vulling van thearon.

Dan worden de driehoekjes in het paneermeel gerold, met bloem bestrooid, en tot in de perfectie gebakken.

Het bruine lijkt veel op het witte. Het enige verschil is dat het bruine brood iets steviger is en het meel iets dikker.

Vanwege de stevigere textuur is het bruine brood een populaire keuze als basis voor een sandwich.

Bruin brood is een wat moeilijker te bakken brood. Het is een uitdaging om te snijden en is een uitdaging om te bakken.

Lees meer:
Bakkerij Zundert
Lunch Zundert
Broodje Zundert

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.