Hoe haalt u het beste uit uw melk?

 

Paardenmelk kopenMelk is een gezonde drank

Eiwitten zijn zeer belangrijke voedingsstoffen voor de opgroeiende baby. Melk is de beste en meest populaire bron van eiwitten. Gierst is ook een goede bron van vitaminen en mineralen. Ze zijn rijk aan foliumzuur, ijzer, riboflavine, thiamine en natrium.

Eiwit is zeer belangrijk voor het kind tijdens de vroege groeiperiode. Om het kind in staat te stellen te groeien, moet de totale hoeveelheid eiwitten ten minste 8,5 porties per dag bedragen. Het eerste teken dat een kind lactose-intolerant is, is als het geen melk of sojamelk accepteert. Sojamelk bevat veel minder lactose dan melk. Naarmate het kind groeit, zal de intolerantie dus verdwijnen.

Melk en sojamelk worden volledig verteerd. Het lichaam van het kind hoeft dus niet zo hard te werken om het te verteren. Dit is heel belangrijk voor opgroeiende kleintjes. Veel ouders hebben de neiging om hun kinderen een combinatie van zowel koe- als sojamelk te geven. Dit is geen probleem, aangezien het kind goed zal gedijen op zowel koemelk als sojamelk.

Zuivelproducten

Dit zuivelproduct is tegenwoordig erg populair. Veel mensen kunnen niet zonder zuivelproducten in hun dieet. De zuivelproducten die mensen drinken hebben geen blijvende nadelige gevolgen voor hen. Mensen die overschakelen op een zuivelvrij dieet om gewicht te verliezen, lijken ook een verbetering te ervaren op vele andere gebieden van hun leven.

De meeste zuivelproducten die mensen drinken zitten boordevol calcium, vitaminen en zijn cholesterolvrij. Dit maakt ze een perfect alternatief voor mensen die moeite hebben met het verteren van melk. Mensen die regelmatig koemelk drinken, zullen merken dat ze veel lichter zijn dan voor ze de melk dronken, maar ze hoeven zich geen zorgen te maken over de lactose-intolerantie die ze eventueel hebben.

Wat is er zo geweldig aan een zuivelvrij dieet?

Zoals gezegd is melk een belangrijk onderdeel van iemands voeding. Melk is een zeer belangrijke bron van calcium, dat essentieel is voor gezonde botten en tanden. Het is ook een belangrijk onderdeel van iemands dieet, en dat is de reden waarom veel mensen hun zuivelproducten uit melk halen en niet uit andere bronnen.

Een ander geweldig voordeel van zuivelvrij is dat het een geweldige manier is om de bacteriën die je nodig hebt in je lichaam te krijgen. Als je geen lactose of lactose-intolerantie hebt, zal je lichaam elke dag baat hebben bij deze microbiële boost.

Hoe weet je of je lactose-intolerantie hebt?

De beste manier om te testen op lactose-intolerantie is door middel van ontlastingstesten. U kunt uw eten en drinken gemakkelijk testen door thuis ontlasting te laten doen. Het enige wat u nodig hebt, is een kommetje melk en een ontlastingmonster in een getest bakje. U kunt ook bepalen of u lactose-intolerantie heeft door een bloedtest. Neem eerst een beker melk en wacht 15 minuten. Als u zich niet goed voelt, laat dan binnen 6 uur na uw laatste maaltijd een ontlastingmonster testen. Als de test als lactose-intolerant terugkomt, lijdt u aan lactose-intolerantie.

Een woord van voorzichtigheid hierbij is dat er soms schrikbarend grote hoeveelheden lactose nodig zijn om geurig en smakelijk te zijn. Lactose wordt vaak getolereerd door mensen die niet aan lactose-intolerantie lijden, dus het aanbieden ervan zal hen niet ziek maken. Lijders aan lactose-intolerantie moeten zeer voorzichtig zijn met de hoeveelheid melk die zij drinken.

weer in contact komen met je innerlijke kind

Bij Essence of nurture Create werken we met u samen om vreugde te brengen in het hart van uw kind – lichamelijk, emotioneel en geestelijk. Een van de beste geschenken die we onszelf kunnen geven is om ons kind het geschenk van liefde en comfort te geven. Daarom, wanneer u besluit om het komende jaar biologisch te gaan eten, wees dan niet bang om uw dochter te vragen waarom u dat doet. Wees gastvrij naar haar toe en vertel haar van tevoren wat het plan is. Dit alleen al zal haar op haar gemak stellen. Dan zult u, als het zover is, verbaasd zijn hoe graag ze haar cadeautjes opeet zonder dat het haar wordt verteld en marshmallows van Disneyprinsesformaat.

Het maken van de voorraad voor het hele jaar

Het zal moeilijk zijn om een hele jaarvoorraad aan te leggen, maar het is mogelijk. De truc is om te kopen wanneer iedereen op vakantie is en wanneer de voorraden van artikelen laag zijn. Dit betekent dat je, in plaats van tot 1 januari te moeten wachten om biologisch te eten, op de eerste dag moet beginnen met biologisch te kopen en je last minute inkopen op de eerste dag moet doen.

Een stap verder gaan

Soms moet je een stapje verder gaan om biologisch te gaan. Waarom? Omdat biologisch gaan een stuk duurder is dan gewone boodschappen. De prijzen van biologisch voedsel zijn de laatste jaren gestegen, maar als je een stapje extra zet, kun je geld besparen.

Lees meer:

Uiercreme
Paardenmelk creme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.