Hoe kies je een mobiele frituur

Frietkraam op locatie

We vonden een mobiele frietlader bij een plaatselijke Wal-Mart. Dit is geweldig voor groepen en families die met huisdieren reizen. Wal-Mart in onze gemeenschap is gewoon een “dichter bij de grond” soort plaats. De parkeerplaats is een goede plek voor je elektrische boot of scooter. Of je zou Wal-Mart kunnen gebruiken als ontmoetingsplaats voor jeromptu opruimfeesten.

Bij Wal-Mart vindt u beslist een brandschone plek om uw elektrische apparaten op te laden. Elektrisch plakband, zelfklevend elektrisch plakband, hete lijm en water (plas) worden allemaal heel handig verkocht voor die Europeanen die geschokt zijn als ze horen dat je een toilet niet kunt doorspoelen met een bloem!

Omdat er zoveel elektronische gadgets zijn om uit te kiezen als je naar Europa gaat, kun je het wel vergeten om een spanningsomvormer te kopen. De enige internationale stekkeradapter die de meeste gadgets hebben is de omvormer voor campers. Die is lang, lomp en duur… totdat hij kapot gaat! Als je maar één of twee gadgets meeneemt kan dit een goede optie zijn.

Avan eigenaars en kampeerders hebben meestal hun eigen gadgets. Een Europese computernomade moet een machine hebben met een laptop met aanraakscherm. Installaties zijn een stuk eenvoudiger als je een minicomputer koopt uit een derdewereldland. Je kunt een muis, een monitor, een camera en oortjes kopen (op de markt voor draagbare DVD-spelers). Een assortiment van andere draagbare elektronische apparaten kan ook van pas komen, zoals een planner, een wekker, een zeeppompje en klein gereedschap.

Lees meer:
Catering voor bedrijven
Mobiele frietkraam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.