Hoe maak je je eigen koffie

Verse koffiebonen kopen

Verse koffiebonen kopen is een doorlopend proces – zowel voor jou als voor de coachen, en dit proces is sterk gericht op JOU. U bent de bewaker van uw verandering, en u bent de baas over uw eigen lot. Een coach zal u helpen uw eigen potentieel te verkennen, en u de begeleiding en hulp geven die u nodig hebt om veranderingen in uw leven teweeg te brengen.

Hier volgen enkele tips die u zullen helpen dit nieuwe proces vorm en kleur te geven.

Coachen is:

Zorgvuldig overwogen en geëvalueerd – samenwerking en vertrouwen met de coachee is hier essentieel. Uw coach zal zorgvuldig uw huidige status en uw toekomstige verwachtingen evalueren. Misschien wilt u een promotie in uw werk, carrière of misschien moet u een nieuwe zaak beginnen? Misschien wilt u gezonde relaties opbouwen met allerlei soorten mensen, om de juiste schakels te vinden die uw bedrijf zullen doen groeien? Of misschien wilt u uw lichaam veranderen, fit worden of uw geheugen verbeteren, zodat u zich zeker voelt in uw relatie. In elk van deze gevallen zult u moeten leren over wat u werkelijk wilt bereiken en hoe u de juiste mensen en omstandigheden kunt aantrekken om u te helpen.

Noteer alle details, zonder al te zeer gefocust te raken op een specifiek detail, maar noteer ook je gevoelens en verlangens.

Zelfvertrouwen en competentie opbouwen – Dit houdt in dat u uw vaardigheden ontwikkelt op gebieden als communicatie, omgaan met gevoelens, relaties en het stellen van doelen, nu u duidelijk bent over wat u wilt en waarom en wat belangrijk voor u is.

Vier de overwinning – Soms zijn er momenten dat we doelen stellen, maar soms vergeten te vuren, en we blijven achter met een gevoel van machteloosheid en boosheid. Herinner je alle dingen die je tot nu toe bereikt hebt om je doelen te bereiken. Als je bijvoorbeeld, om wat voor reden dan ook, van het drinken afstapt en je goed voelt, waardeer dat dan ook en erken je prestatie, en geef jezelf een beloning.

Bepaal de verandering die u wilt bereiken – uw coach zal u helpen de veranderingen te identificeren die u wilt doorvoeren. Zodra u dit gedaan hebt, wordt u de auteur van het verhaal van uw eigen toekomst, en wordt u de regisseur van uw eigen toekomst.

Onderneem acties die de verandering die je in gang hebt gezet zullen ondersteunen.

Spreek je uit – beeld de ondersteuningssystemen uit die je rond je nodig hebt en onderneem de actie die anderen hebben ondernomen. Dit kan inhouden dat je een presentatie geeft voor je coachee, of dat je een nieuw werkmanagementsysteem opzet. Het kan inhouden dat je de omgeving en cultuur van de organisatie waarin je werkt verandert. Het her programmeren van je fysieke lichaam voordat je naar de sportschool gaat. Het zou zelfs kunnen inhouden dat u een executive coach of personal trainer neemt of een van de vele boeken over gezondheid en energiebeheer.

Bedank jezelf voor wat je tot nu toe hebt bereikt.

Geniet van de reis – Elke reis, hoe spannend of vervelend ook, is een leerervaring. Kijk eens naar het laatste doel dat je hebt bereikt, zit daar een nieuwe uitdaging in, of wordt het alleen maar bijgewerkt als je de laatste kilometer hebt afgelegd? Een goede manier om te herkennen dat we onze eigen piek hebben bereikt, is door simpelweg te controleren of we de onderverdelingen hebben bereikt die we hebben achtergelaten. Herinner je je de vroegere CAREakeru die vertrouwde op een kompas en een kaart? Helpt u op koers te blijven, mocht u ontdekken dat u bent afgedwaald van uw gewenste resultaten.

Help andere mensen te transformeren, zodat zij zich in dezelfde positie bevinden als jij – je kunt niet de meeste en enige expert in alles zijn. Ondersteun jezelf door andere mensen te vertellen wat jij weet en zou moeten weten, in onze ervaringen en in ons geheel. Verrijk het leven van de mensen om je heen – als je waarde, en leiderschap, intact wordt gehouden; kun je de mensen om je heen inspireren en leiden naar succes.

Lees meer:

Koffiebonen horeca 

Online koffie bestellen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.