Wat moet je zoeken in een goede slager

Barbeque pakket

Dit is het tweede deel van onze beschrijving van wat u in een goede slager moet zoeken. Hierna zullen we het hebben over de “Europese” stijl van slagerijen en hoe zij hun vlees kopen en verkopen. Denk bijvoorbeeld aan een barbeque pakket.

In de eerste plaats kunt u, wanneer u een stuk rundvlees wilt kopen, dit alleen kopen bij een bekende bron. Het adres van de slager, het slagersloket van de supermarkt, dat is ook de plaats waar u zelfs kunt informeren naar de ribben van het dier. Dit zijn allemaal legale plaatsen om vlees te kopen en u kunt nergens anders een pond rundvlees kopen. U kunt echter wel een hele koe kopen van een bekende bron. Deze bron kan een boer zijn en de slager van de boer. Beiden zijn goede bronnen van informatie.

U kunt ook op zoek gaan naar meer exotische, sterke dranken die u normaal nooit eerder hebt geprobeerd. Sommige daarvan zijn afkomstig van de kust van de Stille Oceaan, Schotland, Ierland, Italiƫ, aska, Canada, de VS en vele andere landen. Schotland heeft een grote hoeveelheid land van hoge kwaliteit, dus deze dieren zijn zeker de moeite waard om er naar op zoek te gaan.

Ook hier is het belangrijk dat u de leeftijd van het vlees controleert. Alleen schapenvlees en minder dure stukken moeten bij een slager worden gekocht. Rundvlees van een bepaalde kwaliteit zal ook meer kosten. Wat u ook koopt bij een slager, er is een kans dat het vlees dat u koopt ook kwaliteit is. Je weet het nooit zeker, tenzij je de leeftijd van het vlees en de kwaliteit van het werk van de slager controleert.

Dit is waarom je je slager moet leren kennen.

Snijdt hij zijn koteletten vandaag met een mes? Gebruikt hij de handen van het dier? Likt hij het karkas? Als de slager van uw keuze zegt dat het vlees goed smaakt en dat het klaar is om te eten, overweeg dan om het te kopen. Wees er alleen zeker van dat u koopt van een geverifieerde en gerenommeerde slager, een slager die veel ervaring heeft met de kunst van het slachten. Een gerenommeerde slager zal het vlees naar uw wensen snijden en ook de eindschoonmaak doen.

U moet dus kunnen vaststellen dat u een persoonlijke vriend hebt, die veel ervaring heeft op dit gebied en weet wat hij doet.vlees kopen. In een cruciale situatie als deze, zal alleen u in staat zijn om de beste slager voor uw behoeften te kiezen. Dit betekent dat u altijd de reputatie moet nagaan van de slager die u overweegt te kiezen en ook moet praten met andere mensen die u kent en die in het vak werkzaam zijn. Zij zullen in staat zijn om u advies te geven over de slager die u overweegt. Afgezien van dat, zullen ze ook in staat zijn om u advies te geven over het soort vlees dat je moet kopen en ook suggereren accessoires en andere dingen die je nodig hebt om je vlees te krijgen voor die perfecte maaltijd.

Lees meer:
Slagerij spijkenisse
Barbeque pakket
Slow cook bbq

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.